Pittsburgh Pirates – St.Louis Cardinals , 30 Sep 2015, 19:35 #mlbse

30 Sep 2015, 19:35  Cardinals ML

St Louis Cardinals och Pittsburgh Pirates regnade bort inatt, så de kommer att spela en dubbel match idag och ikväll. Cards är redo att ta sin tredje raka NL Central titel med en seger. St Louis vann första matchen i den här serien med en 3-0 shutout vinst på måndag, och är redo bakom Michael Wacha. Wacha har verkligen varit bra mot Pittsburgh hitters som han äger en 3-0 rekord mot dem genom 32 innings tillåter bara 7 ER för en ett gediget 1,93 ERA. Cards har vunnit 7 av sina senaste 9, och äger en 13-3 i Wacha senaste 16 starter i divisionen. Cole har gjort ett bra jobb öppna eller sluta en serie, men i mitten, match 2, Pirates är bara 2-6 i hans sista 8 starter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s