Houston Astros – Kansas City Royals 12 Oct 2015, 19:00

12 Oct 2015, 19:00   Astros ML

Lance McCullers är 4-1 med en 1,86 ERA hemma den här säsongen. Han tillåt ett run i 7 innings mot Kansas City. Astros är 21-6 hemma i deras sista 27 mot lag med vinnande rekord och 45-19 i sina senaste 64 hemmamatcher totalt. Yordano Ventura startade Game 1, men bara kastade 42 pitches på grund av en regnfördröjning. Ventura är 6-3 med en 4,30 ERA på bortaplan. Royals vann sin division tidigt och behövde inte spela många meningsfulla spel i september medan Houston var i spelade huvudsak playoff baseball i slutet av den ordinarie säsongen och har fortsatt att momentum. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s