Thats it……………

härmed förklara jag att min MLB säsong är över, kommer inte nånstans iår, total värdelöst är jag och total frustrerad, har get det några chanser här och där men denna säsong är helt tok för dåligt, måste ber om ursäkt för min beteende, bli piskstraff efter oktober ;). Efter +340 units säsong 2013 & 2014 så blev det 2015 -182 units, då landa jag sammanlagt på +158 units, det allefall ett start för nästa säsong, om orken och motivationen finns kvar så klart!!!!!!!!

Men dom flesta som vet att gammle ”Fettet” kan inte sitter stilla för 5 öre, kör som vanligt #tyskboll, ni har märkt och läst, bokföra mina spel hos bettin.gs, kanon sida för min del där jag kan ser över allt statts som jag gillar, sen skriva jag för det gamlar hedeligt  #swedpunters👊 gänget , alltid roligt att diskutera ,med grabbanar om allt och livet, så om ni ville veta vad vi spela så är det bara registrera er på sidan, helt gratis 🙂 hahaha, förlåt, jag tyckte jag var roligt (bara jag), mycket poletter där som rengnar, det var detta, har det så gött nu ni där ute som kämpa och krigar…..

2 tankar på “Thats it……………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s