North Carolina – Fairfield 15 Nov 2015, 22:00

NorthCarolina -23,5

Fairfield första spel den här säsongen kom mot Ivy League Yale där de bli outrebounded 47-24, förlorade med 13 poäng och fick Yale att få 19 offensiva rebounds. De var 7-24 förra säsongen och i genomsnitt gjorde bara 59,5 poäng per spel.  Tarheels krossade en bra Tempel med 24 poäng där deras främste spelare är skadad. De outscored Owls 42-14 med hjälp av Kennedy Meeks scoring 25 poäng och Brice Johnson med 16 poäng. Med deras överlägsna storlek och erfarenhet bör det inte ha några problem mot Fairfield.

bettin.gs/mrfett

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s