South Carolina – Oral Roberts 17 Nov 2015, 01:30

SouthCarolina -13,5

Oral Roberts från Summit Conference spelar mot Carolina från SEC . Summit hade ingen rankade lag förra året medan SEC hade två. Det råder ingen tvekan SEC är en mycket bättre konferens när det gäller konkurrens och talang. Förra året slutade Oral Roberts 3a i konferens vann hälften av sina matcher där, var 5-11 borta och 9-9 i konferensen. Carolina återvänder 5 av sina 6 bästa starter igen. Coach Martin sade att det var den djupaste laget han har haft i 4 år och faktiskt använde 11 olika spelare i sin öppningsseger.

http://www.bettin.gs/mrfett

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s