West Virginia – James Madison 17 Nov 2015, 01:00

under 152,5

James Madison slåg Richmond 87-75 på fredagen som en 9 poäng underdog, mycket tack vare en stor fördel med en massa treor. Dukes gjorde 11-of-24, medan Richmond hade bara 5-of-17 utanför bågen. Shakir Brown gjorde 20 poäng och 12 rebounds, och Ron Curry hadde 19 poäng och åtta assist. James Madison är tillbaka med alla fem starter denna säsong med en betoning på en förbättrad försvar. West Virginia kommer från en 107-61 seger över Northern Kentucky. Jevon Carter ledde hans lag med 24 poäng, följt av Daxter Miles, Jr. med 19, och Devin Williams med 18. Mountaineers har alltid spelat ett fysiskt spel under coachen Bob Huggins, och det här spelet spelas på en neutral plats i Charleston. Tycker den totala är för högt för denna matchup.

http://www.bettin.gs/mrfett

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s