Creighton – UTSA Roadrunners 18 Nov 2015, 02:00

Creighton -19

Big East ställningar försämmras lite och det förväntades för Creighton. När allt kommer omkring, Jays förlorade Doug McDermott från den föregående säsongen, tillsammans med Grant Gibbs, Ethan Wragge, och Jahenns Manigat. Det var en hel del arsenal och know-how, och de i Omaha vet att det bli en tufft och lång säsong. De är inte redo att utmana de bästa lagen i konferensen ännu, men de är bättre än förra årets trupp, trots att förlora alla utom en starter. Creighton slaktade Texas Southern i deras första match och kommer nu att möta winless Texas-San Antonio (0-2). Roadrunners har sina egna spelare att ersätta, tre starter vara exakt. UTSA förlorade med 12 mot Loyola-Chicago och 33 poäng mot Clemson. Efter att ha spelat i Chicago och Greenville, Roadrunners är tillbaka på vägen till Omaha, spela sin tredje bortamatch sedan fredag. Laget är inte djup och de kämpar för att hänger på basket, begår 36 turnovers med bara 15 assist genom två matcher. UTSA har också problem under korgen, outrebounded 73-48 hittills. Och medan Roadrunners är 3-11 ATS i sina senaste 14 icke-konferensmatcher, Jays är på en 7-0-1 ATS run tillbaka till förra säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s