Memphis – Oklahoma 17 Nov 2015, 23:00

Memphis +4

Oklahoma kommer till FedEx Forum i Tennessee på en 2-9 ATS run. Sooners är 2-7 ATS mot ett lag med en vinnande rekord, samt 0-4 ATS i sina senaste fyra matcher hemifrån. Memphis i sin andra match för säsongen efter en 67-49 seger över SouthMississippi på lördagen. Oklahoma har de stora namnen i starting 5, men Memphis har en stark bänk. Tigers Trahson Burrell gjorde 11 poäng från bänken, hälften av sina 6 skott i spelet, samtidigt gripa 5 rebounds. Memphis är 36-20 i all-time-serien mot Big 12 konferensen. Memphis leder också all-time-serien med Oklahoma Sooners en 5-0 marginal, inklusive 2-0 i matcher där Sooners varit  rankad.

http://www.bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s