Bowling Green – Cincinnati 19 Nov 2015, 01:00

Cincinnati -12,5

Bearcats bör inte ha några problem att täcka denna linan borta mot Bowling Green. Cincinnati har alla 5 starter tillbaka från förra årets lag som slutade 23-11 och gav Kentucky allt de kunde i Round of 32. Bearcats har varit dominerande på sina två första matcher, besegra Western Carolina 97-72 och Robert Morris 106-44 . Med tanke på den enorma klyftan i talang vi har här, bör Cincinnati vinner här med 15+ utan större problem.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s