North Carolina – Wofford 19 Nov 2015, 01:00

NorthCarolina -22

Begåvade North Carolina Tar Heels rippar sig genom icke-konferensspelet. Carolina öppnade säsongen med en 91-67 seger över Tempel i Veterans Classic i Annapolis, där efter dominerade mot Fairfield, 92-65 i Smith Center. Carolina är rankad  1a i nationen i både Associated Press och USA Today coach röstning för andra veckan i följd. De är utan ledande All-American Marcus Paige, men visa upp deras otroliga djupet, man dominera även utan honom. North Carolina är 8-0 ATS mot ett lag med en förlorande rekord, plus 7-2 ATS i icke-konferens spel. Wofford vann 28 matcher förra säsongen, men har förlorat två nyckelspelare. De är 0-1 på året,  en förlust mot Missouri samtidigt tillåter 83 poäng. North Carolina dominerar här.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s