Montana State – Wyoming 22 Nov 2015, 22:05

Montana State +7

Wyoming kommer har rebuilding i år som de förlorat 4 av sina 5 starter från deras 25-10 lag som gick till NCAA-turneringen förra året. Montana State avslutate 7-23 förra säsongen, men bör förbättra detta den här säsongen eftersom de har en av de bättre guards i Big Sky i Marcus Colbert. Wyoming är en mycket ungt lag som måste bevisa att de kan slå en NCAA lag då både deras segrar har kommit mot non D-I team och jag tror Montana State och Marcus Colbert kommer att kunna hålla detta tillräckligt nära.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s