Youngstown State – Bowling Green 22 Nov 2015, 22:00

Youngstown State +4

Både Bowling Green och Youngstown State har förlorat större delen av sin 2014-15 lag och ser ut som om de båda kommer har en tufft säsong. Bowling Green förlorat sina två bästa skyttar från förra säsongen, inklusive sin tränare i offseason och ser ut som de kommer att rebuilder efter att ha gått 21-12 förra säsongen. Youngstown State förlorade 4 starter men återvänder med en av sina bästa spelare i Bobby Hain (14,6 ppg, 7,4 rpg). Youngstown State har den bästa spelaren på planen i Bobby Hain och har fått bra produktion av Cameron Morse, komma bli tight,,,,,,,

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s