Drake – Western Kentucky 24 Nov 2015, 00:00

WesternKentucky -5,5

När Hilltoppers är på plats då vet man att de kommer att vara ute efter att fylla resultattavlan med poäng. Coach Ray Harper har gjort ett fantastiskt jobb med det här programmet, siktar på sin fjärde raka 20-win säsong. De har 9 nya spelare, så de kanske inte gör 20 vinster, men det kommer att vara nära. Chris Harrison-Docks är tillbaka för att leda laget och WKU äger en hel del i inre djupet. Frontcourt är viktigt mot Drake eftersom Bulldogs har 7 spelare som står minst 6’8. Problemet för Mo-Valley deltagare Drake är att det kommer att dröja ett tag innan Ray Giacolettis översyn tar fullt påverka. Ta vi bort vinsten mot löjliga Simpson College så är Bulldogs out-rebounded 70-58 i deras andra två matcher. Ännu viktigare är att Drake har 36 turnovers med bara 19 assist i dessa matcher. Bulldogs har en 3-12-1 ATS i icke-konferens spel och de är på en 0-6-1 ATS  på  neutral plats.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s