Kansas State – Missouri 24 Nov 2015, 01:00

Kansas State -5

Missouri har vunnit sina två första matcher innan man förlorade 66-78 mot Xavier. Tigers är ett lag i transition. Missouri gick bara 9-23 totalt och 3-15 i Big East förra året. Man kan säkert förbättra sig och en .500 rekord skulle betraktas som en framgång. Tänk på de förlorade tre av sina bästa 4 scorers från förra året.

Missouri är bara 4-14 ATS i deras senaste 18 efter att ha spelat sin tidigare spel som en borta underdog och 0-7 ATS i sin senaste 7 när man ha vunnit 2 av deras sista 3. Wildcats å andra sidan är 5-2 ATS i sin senaste 7 mot SEC och 7-0 ATS i sin senaste 7 efter en vinst med mer än 20 poäng.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s