North Carolina – Northwestern 24 Nov 2015, 03:15

NorthCarolina -9,5

Tar Heels blev chockad på lördagen där man förlora mot Northern Iowa. Tror man kommer tillbaka inatt mot Northwestern som har misslyckats med att täcka 11 av 14 mot lag som i genomsnitt gör 77 eller mer poäng per spel och 5 av de senaste 7 neutral matcher. Wildcats är 1-5 ATS i spel där den totala är 145-150 och har misslyckats med att täcka 9 av de sista 13 i november matcher och 4 rakar efter scoring 80 eller mer. North Carolina kommer spela upp tempot och passera Northwestern.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s