#ncaab 24/11

Cleveland State – Rider

24 Nov 2015, 18:30    Rider -6,5

Rider är 1-4 ATS i sina senaste 5 spel på neutral plats.  Cleveland State är 1-4 ATS i sina senaste 5 matcher totalt. Cleveland State  har verkligen kämpat offensivt, medan Rider kommer från en mycket stark insats mot Maryland. Frikast skytte kommer att bli en stor fördel för Rider och jag förväntar mig Rider vinna lätt. Ja ni hör 😉

South Dakota State – Houston Baptist

24 Nov 2015, 21:00  SouthDakotaState -19,5

South Dakota State är 7-1 ATS i sina senaste 8 icke-konferensmatcher. South Dakota State är 3-1-1 ATS i sina senaste 5 tisdagsmatcherna. South Dakota State spelar bra basket just nu och bör få segern enkelt här. Houston Baptist har kämpat denna säsong och har tillåtit för många poäng i försvaret. Jag gillar South Dakota State att vinna stort här.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s