Duke – Yale 26 Nov 2015, 01:00

Duke -14

Duke Blue Devils är 4-1 SU, men 0-4 ATS den här säsongen. Efter denna ATS start har man blivit värderade här med bara 14 poäng hemma över Yale. Det är inte som Blue Devils har spelat en enkel schema, heller. De har varit tvungna att spela Kentucky, VCU och Georgetown i sina tre senaste matcher. Man vann 2 av 3 med sin enda förlust över Kentucky, som är nr1 rankade laget i landet. Blue Devils hemma mot Yale, och detta kommer att kännas som en promenad jämfört med de tre sista lag de spelade. Visst är Yale 3-1 den här säsongen, men dessa tre segrar har kommit mot Fairfield, Sacred Heart och Lehigh. Det blir för mycket respekt efter den tighta matchen mot SMU sist ut.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s