USC – Wichita State 26 Nov 2015, 20:00

USC +2,5

Wichita State med full styrka kommer att bli en Final Four utmanare. Men de är inte helt friska och kommer sannolikt utan guard Fred VanVleet (hamstring). Djupet finns inte just nu med VanVleet backup också borta på grund av skada och det är inte en bra situation mot USC Trojans. Andy Enfield sade att detta skulle vara året för USC och hittills har han rätt. Trojans har fått en 4-0 start, Enfield får ur spelarna det han han vill, och de spelar det tempot han önskar, i genomsnitt 92,5 ppg med inte mindre än ett halvt dussin spelare som har i genomsnitt dubbla siffror i scoring. USC är riktig bra just nu, även för ett lag som är begåvad och som väl coachade som Shockers. USC håller sina motståndare till mindre än 36% skytte och de dominera under glaset.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s