Charlotte – Davidson 02 Dec 2015, 01:00

under 166

Davidson är 4-0 och hålla motståndarna till 44,4 procent skytte från fältet, men offensivt har Wildcats en 0,418 field goal procent och Charlotte gör endast 38 procent av sina skott. Davidson komma från en 83-70 seger över Denison som Brian Sullivan ledde med 23 poäng men Davidsons stjärnspelare Jordan Barham var bara en-för-fem och gjorde fem poäng. Charlotte förlorade mot Washington 71-66 i den sista omgången av Battle 4 Atlantis turneringen i Bahamas på fredagen. 49ers sköt 40,6 procent från fältet och 6-of-17 treor. Jon Davis och Bernard Sullivan var främste poängplockare med 14 poäng vardera. 49ers hade en tung omsättning av spelare denna säsong med fyra av sina starters lämnade laget och man fortfarande bygga ett team kemi. Deras enda seger var mot Furman.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s