Cincinnati – Butler 03 Dec 2015, 01:00

Cincinnati -6

Bearcats vann Barclays Center Classic med solida segrar över Nebraska och George Washington. Butler är ett välkänt namn, men deras 4-1 start är med hjälp av ett enkelt schema. Deras enda verkliga utmaningen kom mot Miami och de förlorade det spelet med dubbel siffror. Detta kommer att vara Bulldogs första riktiga borta match för säsongen och Fifth Third Arena är ingen lätt plats att spela, särskilt när Cincinnati har så mycket talang. Bearcats är 15-5 ATS i sina senaste 20 hemmamatcher efter att tillåta 65 poäng eller mindre i 2 raka matcher och har vunnit dessa med i genomsnitt 16,3 ppg.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s