Denver – Wyoming 03 Dec 2015, 03:00

Denver -5

Wyoming ger sig ut på vägarna för bara andra gången, förlorade sin enda borta tävling 70-55 mot Indiana State. De tillåt också  83 poäng i en förlust mot Montana State på en neutral plats. Cowboys är på en 6-13 ATS run,    1-6-1 ATS i sina senaste åtta icke-konferens matcher. De bege sig till Denver, som är en tuff plats att spela. Hemma gör Denver i genomsnitt 74,3 poäng, och hålla lagen till 62,3 poäng. Denver har i tysthet vunnit fem i rad och Pioneers är 4-1 ATS efter en SU vinst. Under Joe Scotts har hemmalaget vunnit varje möte mellan Pioneers och Cowboys och den sista vunna bortamatch i serien för Wyoming var under säsongen 2001-02. Hemmalaget är 4-0-1 ATS under de senaste fem mötena och Wyoming är 1-5-1 ATS denna hallen. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s