Northeastern – Harvard 03 Dec 2015, 01:00

Northeastern -7

Harvard är 2-4 och rankas 175a i skytte procent. De gör bara 56% av sin frikast och deras enda segrar kom mot MIT och Bryant som är ganska mycket så enkelt som du kan få. De har bara 2 spelare som i genomsnittet gör tvåsiffrig poäng och som ett team har bara i genomsnitt 62 poäng i ett spel. De spelar lite slarvigt lämna över bollen 15 gånger per match. Northeastern sista seger var imponerande, man slog 15e rankade Miami. I det spelet sköt de 54% av sina treor samt outrebounded en överlägsen Miami lag. De har 3 spelare som genomsnitt är tvåsiffrig som leds av David Walker. De har också en djup bänk med 8 spelare som i genomsnitt gör minst 15 minuter per match.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s