Oklahoma State – Tulsa 03 Dec 2015, 02:00

OklahomaState -3

OK.St har varit dominerande under senaste åren hemma mot icke konferens lag och det är vad de har här i kväll mot en Tulsa som är 0-5 mot BIG 12 borta. Tulsa har spelat en svag schema och komma från en förlust som en tvåsiffrig favorit mot Arkansas Little Rock. De förlorade med 15 på en neutral gympasal förra året mot Oklahoma. Cowboys har vunnit och täckt 8 av 9 på en onsdag och de är 4-1 i denna serie. De gör i genomsnitt 85 poäng hemma och bör få jobbet klara galant i natt.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s