USC – Idaho 08 Dec 2015, 04:00

Idaho +19,5

Idaho är 5-4 och 3-3 ATS efter att ha förlorat till Arkansas Little Rock 64-54 på lördagen. Victor Sanders gjorde 24 poäng och Perrion Callandret lagt 15 poäng, men Vandals hade en hemsk skytte sist endast 32,2 procent från golvet. USC kommer från en 75-63 seger mot UC Santa Barbara hade endast 39,1 procent från golvet. Elijah Stewart ledde trojanerna med 15 poäng och Nikola Jovanovic lagt 14 poäng. USC är helt klart en förbättrad lag i år, dock, Trojans ha två på varandra följande förluster mot Xavier och Monmouth vilket gör det svårt att lägga så många poäng. Detta är deras första hemmamatchen efter tre borta och i den situationen är USC 3-8-2 ATS. Trojans har också kämpat mot Big Sky lag med en 0-4-1 ATS rekord. USC vinner det här spelet, men jag leta efter bortalaget för att täcka det stora linan.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s