Miami (FL) – Florida 09 Dec 2015, 01:00

Miami(FL) -6

Efter att ha sett Florida ett par gånger i år är det klart att de bara lever av deras namn fortfarande. Man måste också komma ihåg Miami fortfarande känns som om de inte får tillräckligt med respekt på grund av Floridas förflutna med Billy D. Florida har jobbigt att göra poäng i genomsnitt 77 medan Miami är gör i genomsnitt 87. Titta också på de hittills spelade konkurrens och vinster. Florida spelade Purdue och förlorade med 15 och det var neutral golv. Miami har 3 kvalitets vinster mot Utah Butler och Nebraska.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s