Washington – TCU 09 Dec 2015, 05:00

Washington -6

Detta är ett bra pris för att stödja Huskies hemma mot Horned Frogs. Washingtons enda två förluster hittills den här säsongen har kommit på en neutral golv mot Gonzaga och Texas och förlusten mot Texas kom efter Huskies hade redan besegrad Texas tidigare under säsongen. Medan schemat inte har varit utmanande hemma, är Washington 3-0, vinner i genomsnitt med 30,0 ppg.

Tror Huskies att vinna med 6 mot en TCU lag som kommer att spela deras första riktiga bortamatch för säsongen och det är ingen kort resa heller. Horned Frogs har öppnat 4-3, men har ännu inte spelat bra motstånd. Deras 4 segrar har kommit mot SE Louisiana, Houston Baptist, Illinois State och Colgate.

Det kommer att bli svårt för TCU för att hålla det här spelet konkurrenskraftig mot Huskies defensiv. Washington håller motståndarna till bara 35,7% skytte från fältet och bara 27,3% från bakom bågen. Det ha också en stark fördel under korgen. Huskies gör i genomsnitt 48 rebounds / spel, medan TCU endast gör i genomsnitt 36. TCU är bara 28-48 ATS mot lag som tillåter ett skytte andel av 39% eller värre och 63-92 ATS i deras senaste 155 mot lag som outrebounding motståndare med 4 rebounds eller fler. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s