San Diego – UC Davis 16 Dec 2015, 04:30

UC Davis -2,5

Toreros är bara 3-6 denna säsongen, men de äger en seger över San Diego State. Aztecs spela ett långsamt tempo, låg scoring stil basket, som spelar rakt in för SanDiegos förmågor och önskad takt och de kunde vinna 53-48 i en ”första laget till 50 vinna” match. Men man förlorade nästa match mot Denver och kommer att har det jobbigt i kväll hemma. SanDiego skjuta inte bra, och det är nästan underdrift denna veckan. De rankas 346e och 343e i FG procent och 3 poängs noggrannhet, så de sakta saker till en snigel takt och hoppas på det bästa. Men Davis kan fylla korgen och skjuter över Toreros. UC-Davis sätter nästan 48% av sina skott denna säsong, inklusive 43,4% bakom 3 poängs linjen, tillräckligt bra för att rangordna 8e i nationen. Aggies kan också försvara bra, hålla sina motståndare under 40% skytte. De har också sex spelare som i genomsnitt gör mellan 16 och 9 ppg, en bra blandning av centers, forwards ,guards och alla gör skada,  Josh Fox and Neal Monson både dra ner över 8 rebounds per match. Det är en annan fråga för USD, det kan inte rebounder bra. Och medan UCDavis har täckt 4 av sina 5 senaste efter en SU förlust, så är San Diego bara 2-9 ATS i deras senaste 11 mot Big West motstånd.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s