UT Chattanooga – Tennessee Tech 16 Dec 2015, 01:00

TennesseeTech +12

Tennessee Tech Golden Eagles resa till Chattanooga för att möta Mocs. Tennessee Tech är 7-3 SU totalt i år medan Tennessee Chattanooga är 7-2 SU totalt den här säsongen. Tennessee Tech gör 80,7 poäng per match totalt i år. Tennessee Tech är 4-1 SU i sina senaste 5 matcher där de gör 78,6 poäng per match. Chattanooga är 2-5 ATS senaste 7 hemmamatcher. Chattanooga är 2-6 ATS senaste 8 spel efter en SU seger. Chattanooga är 1-6 ATS senaste 7 matcher efter en ATS-seger. Chattanooga är 1-7-1 ATS sista 9 spel mot Ohio Valley conference.  

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s