Texas Tech – South Dakota State 17 Dec 2015, 02:00

TexasTech -3

South Dakota State har en riktigt bra offensiv, men det är en tuff situations. Det är början på en borta resar med 3 matcher och de är utan sin point guard George Marshall, som är tvåa på laget i poäng (12,9), saknades de två sista spelen med en fotskada och kommer inte tillbaka förrän i januari. De möter en begåvad och tuff Texas Tech försvar som har vunnit fem i rad och är 3-0 ATS. Man hålla motståndare till en 38,8 procent skytte och coach Tubby Smiths i sin första säsongen har nu fem vunna matcher i rad. Toddrick Gotcher gjorde arbetet offensivt i en 68-49 seger över UT Martin i onsdags med 20 poäng. Red Raiders är 6-2 ATS hemma och 7-2 ATS mot ett lag med en vinnande procent över 0,600. Texas Tech har vunnit samtliga tre tidigare möten, bland annat en 68-54 triumf två säsonger sedan hemma.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s