UNLV – Arizona State 17 Dec 2015, 04:00

ArizonaState +6,5

Båda lagen har en bra säsong så här långt, Arizona ha vunnit 3 rakar spel innan man förlorade mot Kentucky, medan UNLV har vunnit 5 av 6. Båda lagen har vunnit och förlorade mot topp teams, Arizona besegrade NC State, Texas A&M och en bra Creighton  medan UNLV har förluster mot Kentucky och Marquette samtidigt slå Indiana och Oregon hemma. Arizona har en välbalanserad lag med 7 spelare som får 20 minuter spel och alla av dem gör genomsnitt 6 poäng eller mer per spel och har tre av dem i genomsnitt med tvåsiffriga siffror. De har varit mycket effektiva under korgen gör i genomsnitt 7 rebounds mer än sina motståndare. Komma bli en tufft fight här…..

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s