Clemson – South Carolina 19 Dec 2015, 01:00

SouthCarolina -1,5

Förutom att vara 9-0, så har Gamecocks vunnit åtta av dessa spel tvåsiffriga. De sista 4 var med i genomsnitt 21 poäng. De är riktig tuffa framåt och utklassade motståndare 6 gånger med mer än 10 poäng. De är bra under korgen 42 rebounds per spel och outrebounding motståndare med mer än 10 per spel. Det har 5 spelare som genomsnitt gör tvåsiffrig poäng medan laget gör 83 poäng per spel. De har en djup bänk med 7 spelare som få minst 17 ​​minuter per match. De sätta också 39,6% av deras treor. Clemson gör genomsnitt 71 poäng per spel och har 3 spelare som gör i genomsnitt tvåsiffrig poäng. De får 38 rebounds per spel och skjuter 45% från fältet. Alla 3 förluster har varit mot sämre lag och man har endast 26% av alla sina rebounds offensivt. I dom senaste 3 spel hölls de till under 70 poäng.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s