Rutgers – Monmouth 20 Dec 2015, 19:00

Rutgers +11

Monmouth är duktiga, man har en seger över Georgetown. Men som vi såg igen igår, Hoyas är en övervärderad basketlag. Men Monmouth har också segrar över UCLA, USC. Jag gillar det här teamet som en underdog eller som liten favorit, men tvåsiffriga favoriter borta? Jag tror inte att de är riktig redo för det möta en Big-10 lag borta. Ja, Rutgers har sett usel ut ibland, men de har spelat en tuff schema, och tvingade ett bra Wake Forest att kämpa ordentligt ett par veckor sedan. Rutgers kommer ge Monmouth en fight här… köööör för fan

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s