Massachusetts – Providence 22 Dec 2015, 01:00

Providence -3

Providence är i kanon form, man har vunnit 11 av 12. Friars är 9-2-1 ATS mot Atlantic 10. Providence är 23-7 SU jämfört med Massachusetts, däribland 8-2 mot UMass. Massachusetts har förlorad fyra av sex matcher och deras försvar sig darrigt ut, tillät 77 mot Florida Gulf Coast, 95 mot New Orleans, och 97 mot Creighton. Massachusetts har inte täckt linan på 6 matcher i rad hemma, sammanlagt är man 2-8 ATS. Jag spela Providence utan tvekan.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s