Georgia – Clemson 23 Dec 2015, 00:00

Georgia -2,5

Clemson har samma problem som de hade förra säsongen trots att de har varit enastående defensivt, de fortfarande har problem att göra poäng mot bra lag. Alla Georgias förluster har varit jämna matcher mot bra lag (Chattanooga, Seton Hall, och Kansas State) och man har fått stor produktion av Yante Maten och JJ Frazier. Bulldogs har varit bra defensivt och de har tillräckligt offensiva vapen för att sätta upp en hel del poäng mot Tigers försvar. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s