UNLV – Fresno State 31 Dec 2015, 05:00

UNLV -7

är lite förbannat, så då skriva jag lite brukar hjälpa för min blodtryck

UNLV har lätt talang att slå Fresno State med dubbel siffror. Att vara hemma för att öppna Mountain West Conference säsongen och få Stephen Zimmerman tillbaka bör ge en extra boost för UNLV. UNLV har vunnit med 11 eller fler poäng i alla utom en av sina senaste åtta segrar.

Båda lagen har identiska 9-4 record, men Rebels har segrar mot Indiana och Oregon, vilka båda var rankad i topp 15 på den tiden. Bulldogs har inte en anmärkningsvärd seger än. De är 1-6 ATS de senaste sju gånger mot en motståndare med en vinnande rekord. Fresno State går 5-14-1 ATS borta.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s