Elon Phoenix – Northeastern 31 Dec 2015, 20:00

Northeastern -3

Northeastern har haft en upp och ner säsongen hittills trots att de fick en stor seger över Miami, har de drabbats av några tuffa förluster mot Miami-OH och Western Michigan. Elon har haft en fin start på sin säsong men fick en ganska stor reality check i deras senaste matchup mot Duke. Detta bör vara en tempo rikt spel där båda lagen kämpar defensivt och gillar att sätta upp tre poängare, men jag tror att Northeastern är ett smula bättre.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s