Hofstra – Delaware 31 Dec 2015, 19:00

Hofstra -11

Delaware har stadigt förbättras under coachen Monte Ross dock är Blue Hens fortfarande ett ungt lag som kämpa offensivt och begå alltför många turnovers. Hofstra har fått en sådär start, men att de fortfarande bör vara ett av de bästa lagen i CAA och har en av ligans bästa spelare i Juan’ya Green. Delaware har kämpat borta denna säsong som de är bara 2-6 med en genomsnittlig förlust på 17,5 PPG och jag tror Juan’ya Green kommer att sätter själv 15-20 poäng i detta match. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s