Nebraska O. – Western Illinois 01 Jan 2016, 20:00

Nebraska Omaha -8

Western Illinois fick en bra start på sin säsong, man fick Wisconsin Badgers på fall men har dock kommit tillbaka till jorden under de senaste veckorna 4 förluster av deras senaste 6 matcher. Omaha har varit ganska konkurrenskraftiga den här säsongen och även om de inte har en signatur vinst, de har spelat mycket bra på bortaplan och mot Colorado visade man att det kan spela bra. Omaha kommer att ha fördel med sin längd även om deras försvar kan har det jobbigt ibland, så länge de begränsar trepoängs bollen från Western Illinois så tror jag att Mavericks kommer att kunna få en tvåsiffrig seger att öppna conference spelet. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s