Eastern Illinois – Tennessee State 07 Jan 2016, 02:00

TennesseeState ML

Det var inte så länge sedan Tennessees basket programm lag i spillror. De har aldrig varit ett bra grupp, men har haft sina stunder, och det ser ut de har samlat så mycket talang och erfarenhet det bara gå efter deras 20 vinst säsong tillbaka i 2011. Tigers har fått en bra 10-4 start på säsongen, och deras senaste förlust var bara med 5 poäng mot Tennessee. Eastern Illinois har kämpat hela säsongen och har en bedrövad 4-10 record. Detta är ett team som skjuter bara 42,7%, och omsätter bara 62,5% av deras frikast, och man bli krossas under korgen, en -7 rebound marginal per match. Tennessee State har lagt till mycket på defensiven, vilket begränsar deras 14 motståndare till mindre än 40% skytte.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s