Pittsburgh – Georgia Tech 07 Jan 2016, 01:00

GeorgiaTech +8,5

Vem har Panthers besegrad, förutom mediokra Syracuse? Pitt har spelat 130e tuffaste schemat och är 3-5 ATS hemma. Faktum är att under de senaste 52 hemmamatcher, har Panthers covered bara 17 gånger. Yellow Jackets är ett bra lag och ledde mot North Carolina i Chapel Hill på lördagen med mindre än sex minuter kvar. Tech förlorade 86-78, och man klarade ATS lätt med +14,5 poäng. Panthers besegrade Syracuse 72-61 förra veckan tack vare utmärkt spel under korgen. Medan Pitt är tvåa i ACC i rebounding, är Tech inte långt efter, 4e lag där. Jag hoppas på Marcus Georges-Hunt (45 poäng de senaste två matcher) att gör en till 20-plus match och hålla Jackets inom räck vid.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s