Illinois – Purdue 11 Jan 2016, 00:00

Illinois +9,5

Illinois kommer att vara hungriga för sin första Big 10 vinst efter att ha öppnat 0-3 i konferensspel. Men förlorade med 10 till Michigan och 2 mot Ohio State innan det blir våldtagen av Spartans. Men Illinois hade inte sin främste poängplockare Kendrick Nunn (18,5 ppg, 5,5 rpg) med mot Michigan State, och han förväntas komma tillbaka i dag, vilket kommer att ge dem ett stort lyft. 5 av de 6 senaste mötena har slutats med 9 poäng eller mindre. Illinois har inte förlorat mot Purdue med mer än 8 poäng i någon av de senaste 6 möten också. Illinois är 9-2 ATS när man spelar sin 2a spel i en vecka under de senaste två säsongerna. Underdog är 7-3 ATS under de senaste 10 mötena i denna serie. Purdue är 19-37 ATS i sina senaste 56 bortamatcher efter att ha spelat två raka matcher som hemmafavorit.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s