Wofford – UT Chattanooga 12 Jan 2016, 00:00

Chattanooga -3

Chattanooga är det bättre laget och är 31-13 mot ett vinnande lag, inklusive 5-1 den här säsongen. De är 7-2 efter man gjorde 60 poäng eller mindre med sista matchen som förlust. De har vunnit 6 av 8 efter en konferens förlust och har spelat en tuffare schema än Wofford som är 2-8 mot ett vinnande lag, 1-3 i serien och 0-7 som en dog.

Wofford kommer in i detta match med 3 segrar men Chattanooga är det bättre laget trots att de förlorade sin sista match. Jag tror att Mocs kommer att skaka av deras sista förlust och studsa tillbaka med en fin seger på bortaplan här.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s