West Virginia – Kansas 13 Jan 2016, 01:00

WestVirginia +2

KU har en ton av veteran ledarskap i Perry Ellis och Wayne Selden, men reser till WVU Coliseum är inte bara en annan konferens bortamatch. Jag förväntar mig att Devin Williams är ett mardröm för KU med hans blocks för att försvara i transition medan Jevon Carter och Jaysean Paige fortsätta göra en massa poäng från utsidan. Daxter Miles jr (fotled) missade den sista matchen för West Virginia, men han är troligen med inatt .

Dessa två lag gick 1-1 i fjol i två möten. Och jag tror inte att den  OT förlust i Lawrence har glömts bort av Mountaineers, så full fart som gäller…..Mountaineers är dynamit hemma så jag backa dem även mot Kansas …

 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s