Eastern Illinois – Eastern Kentucky 15 Jan 2016, 03:00

EasternKentucky -3

Eastern Kentucky har 11 segrar på säsongen, vann tre av de senaste fyra, inklusive en 79-70 seger i Austin Peay som en underdog. Försvaret har varit grymt, sänka tillåtna poäng med 12 per match under de senaste fyra tävlingar. Eastern Kentucky tog ledningen med en 18-0 i första halvlek och aldrig blickade tillbaka på sin bortamatch sist en 88-69 seger över Southeast Missouri i lördags. De har en stjärna i senior Jarelle Reischel (20,2 poäng per match, 7,8 rebounds per match), som rankas i topp 10 i Ohio Valley Conference i nästan varje kategori, inklusive toppar scoring. De möter en kämpande Eastern Illinois (4-12) som har förlorad 6 i rad. Panthers är 15-39-1 ATS mot ett lag med en vinnande SU rekord, samt 5-22-1 ATS mot ett lag med en vinnande procent över 0,600. Och Eastern Kentucky är 7-3 ATS under de senaste 10 möten mot Eastern Illinois.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s