Old Dominion – UAB 15 Jan 2016, 01:00

OldDominion -3

Blazers har vunnit 10 raka matcher, inklusive de tre sista för att öppna C-USA konferens spelet. Alla tre av dessa spel var hemma och detta är den första bortamatch för UAB i över tre veckor. OldDominion kommer från en tungt förlust mot Southern Mississippi där man förlorade med en korg som en 12 poängs favorit man är 2-1 i konferensen. Medan säsongen är ung, är detta ett stort match för Monarchs där man inte vill falla två matcher bakom UAB. De är 7-0 hemma den här säsongen, vann med i genomsnitt 21,4 PPG och även om detta kommer att bli ett stort test, bör det inte vara ett problem. Man har den bästa spelaren på golvet i senior guard Trey Freeman, han var C-USA Player of the Year och han kan dominera matchen. Monarchs är 10-2 ATS i sina senaste 12 matcher som en hemmafavorit med 6 poäng eller mindre samtidigt gå 5-1 ATS i sina senaste 6 hemmamatcher mot lag med en vinnande borta rekord. Samtidigt är UAB 0-7 ATS i sina senaste 7 matcher.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s