Troy – UT Arlington 15 Jan 2016, 02:30

UT Arlington -7

Texas-Arlington Mavericks är en av de bästa små college lag i landet denna säsong. De har fått till en 12-2 start med några imponerande segrar.  Arlingtons två förluster den här säsongen har båda kommit borta mot LA Tech och Texas (på övertid). Det har besegrad borta Ohio State (73-68) och Memphis (68-64). Mavericks har gått en sensationell 10-2 ATS i alla spel. Troy (5-10) är inte ens konkurrenskraftiga i det här spelet. Det har gått 0-5 i sina senaste fem matcher totalt. Troy är 1-7 i sina senaste 8 matcher totalt med sin enda seger som kom hemma mot Paine college med en oinspirerande 85-77.

Arlington är 14-5-1 ATS i sina senaste 20 matcher efter en ATS förlust. Mavericks är 5-1 ATS i sina senaste 6 bortamatcher och 9-1 ATS i sina senaste 10 matcher totalt. Troy har inte mycket hemma fördel heller eftersom de har en bedrövad 6-18-2 ATS i sina senaste 26 hemmamatcher.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s