#ncaabasketball kvällen 18 till 20 ;)

Army – American University  17 Jan 2016, 18:00

American U +16

American är 7-3 ATS i deras senaste 10 mot Patriot League och 5-2 ATS i sina senaste 7 bortamatcher. Black Knights är 3-7 ATS i sina senaste 10 matcher efter en SU förlust. Det här är en rivalry game och oftast är välspelad, som de sista fyra mötena som har slutat med 10 eller färre poäng. Jag gillar Eagles i denna matchen……….

DePaul – Creighton 17 Jan 2016, 19:00

Creighton -5

De är i sitt andra året av Jays rebuilding project och man har förbättrats en hel del efter förra årets dåliga skytte, men ibland lider man på växtvärk verkar det så. Smärtsama förluster kom mot lag som Villanova och Providence, men jag tror inte att de kommer händer mot DePaul. Blue Demons har kämpat defensivt , tillåter 76.6 ppg på 44% under deras sista 5 matcher. DePaul har inte varit bra på frikast linjen, i genomsnitt nio färre försök per spel än sina motståndare och man begår ett jävlar massa turnovers. Det kommer att passa Jays väl. Creighton är 10-2 ATS efter ett SU förlust och de är på en 10-2-1 ATS i conference. Samtidigt har DePaul täckt bara 3 av deras sista 12 hemma. Jag tror att Jays komma tillbaka på rätt spår på offensivt efter några dåliga uppvisningar ..

NC Greensboro – VMI  17 Jan 2016, 19:00

NC Greensboro Spartans -8

North Carolina-Greensboro Spartans har varit konkurrenskraftiga men deras rekord säger att de inte vinner. Spartans har förlorad nu 7 av 8 efter en nedslående 83-77 övertids förlust mot Western Carolina som UNCG slösat bort en stor ledning. Spartans som en stor favorit är något som inte händer ofta, men jag tror att de får jobbet gjort här …

Houston – Connecticut  17 Jan 2016, 20:00

Houston -1

Houston spelar bättre basket och denna linan ser ut att vara baserad på enbart reputation så jag satsa på Cougars.

tillräcklig med blablabla resten kommer här——> http://bettin.gs/mrfett

Title

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s