East Carolina – Tulsa 20 Jan 2016, 01:00

East Carolina +8

Detta har varit en mycket tuff start för East Carolina i deras andra säsong i AAC eftersom Pirates är 0-5. Det började med en 3 poäng hemma förlust mot UCF. Sedan dess, har de förlorat tre matcher borta och den andra hemma matchen kom i en förlust mot 17-0 SMU. East Carolina är 7-2 hemma med 7 raka segrar för att öppna säsongen. Tulsa har fått iväg en anständig start i konferensen med en 3-2 rekord som omfattar segrar i 3 raka matcher. Den sista kom hemma mot Connecticut i en mild upset som spelar en del roll i denna linan. Detta är ett tidig säsong revansch match för Pirates som förlorade i Tulsa 55 – 43 exakt två veckor sedan och jag ser en underadjusted lina baserad på arenan. Golden Hurricanes gynnades av 12 poäng hemma, linan bör vara sitta runt 4 eller 5 så justeringen inte har gjorts. Dessutom, Pirates är 5-2 ATS i sina senaste 7 mot lag med en vinnande procentsats över ,600

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s