Florida – Mississippi St. 20 Jan 2016, 01:00

Mississippi St. +11,5

Allmänheten vill inte ha något att göra med Mississippi State som är bara 7-9 på säsongen och 0-4 i SEC spel. Oddsmakers tvingas att slå några extra poäng på Florida på grund av detta, vilket har skapat ett trevlig lina med värde för Bulldogs. De har varit konkurrenskraftiga i tre av sina 4 SEC spel med en 1 poäng förlust mot Texas A&M, en 6 poäng mot Kentucky och en 5 poäng mot Tennessee. Dessa resultat enbart visar hur mycket framsteg laget har gjort den här säsongen, och att de är mer än kapabla att hålla sig inom 11,5.  Bulldogs är 6-0 ATS när den totala är 140-149,5 den här säsongen. Bulldogs är 6-0 ATS i sina senaste 6 matcher efter en ATS förlust. Gators är 2-10-1 ATS i sina senaste 13 matcher efter en ATS vinst.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s