Oklahoma State – Kansas 20 Jan 2016, 01:00

Kansas -9,5

Låt oss inse det Kansas sleep walking genom sin sista match mot TCU som 23 poängs favorit. Under tiden kommer Oklahoma St. att få lite kärlek på grund av deras 2 senaste tighta matcher. De förlorade med 2 mot rivaliserande Oklahoma, men låg under stort och gjorde en galen comeback. De förlorade också mot Texas med endast 5. Kansas är ett helt annat lag och eftersom de lät TCU hang around så tror jag själv man krossa inatt. Kansas är 5-1 ATS sista 6 efter en ATS förlust och är 4-1 ATS sista 5 bortamatcher.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s